Recenze

Protože jsou pro nás váše názory a zkušenosti důležité, komunikujeme s vámi během i po uskutečněném pobytu. Každému z vás proto vždy zasíláme krátký dotazník, kde máte možnost sepsat vaše poznámky a sdělit nám vaše hodnocení.
Hodnocení od našich klientů
15.10.2021
Eva V.
Hotel Savoy Špindlerův mlýn
Jóga pobyt
Anna Ribanská
Byli jste s pobytem spokojeni?
Ano, velmi
Hodnocení vašeho ubytování:
Ubytování bylo luxusní, nadstandardní, byla jsem velmi spokojena
Hodnocení lekcí:
10/10  Anny lekce mám obecně velmi ráda, takže za mě plný počet bodů. Navíc byly skvěle uzpůsobeny časům, ráno dynamičtější lekce, večer klidnější…
Hodnocení stravování:
9/10 Stravování skvělé, úžasné snídaně, z jídelního lístku také vše lahodné, pouze druhá večeře mě zklamala, tarhoňa s rajčaty a bazalkou chutnala jako nudle s kečupem :-) a bazalka bylo pesto… A veganské menu se ten den rovnalo masité stravě mínus ryba, i množství bylo stejné… s výjimkou této večeře bylo vše top včetně večeře vedle v Soyce
Je tu něco, co bychom mohli zlepšit?
Nemám názor, byla jsem spokojena
15.10.2021
Klára H.
Hotel Savoy Špidlerův mlýn
Jóga pobyt
Anna Ribanská
Celkové hodnocení
Dobrý den,
víkend jsem si moc užila, vše bylo výborné, děkuji
14.10.2021
Soňa M.
Fuerteventura
Jóga pobyt
Hana Dašková
Hodnocení ubytování:
Výborné
Hodnocení lekcí:
Vynikající
Hodnocení stravování:
Výborné
Je tu něco, co bychom mohli zlepšit?
Všechno bylo dokonalé
3.9.2021
Petra B.
Hotel Restart - Jičín
Jóga pobyt
Judita Berková
Celkové hodnocení:
Jak jinak, než napsat, že tento jogový pobyt byl opět úžasný a moc příjemný!!! Odpočinula jsem si, zacvičila jogu, krásně se napapala, popovídala s Eliškou a Juditkou a potkala nové skvělé ženy :-) Ještě jako bonus jsem si zašla v neděli na masáž- byl to sice masakr, ale úžasná masérka z Thajska mi odblokovala můj krk a hodně mi pomohla.. bylo to božííí..
Těším se zase moc příště!!!!
Mějte se moc krásně!!!
10.9.2021
Martina N.
Hotel Savoy Špindlerův Mlýn
Jóga pobyt
Hana Dašková
Celkové hodnocení :
zasílám dotazník a děkuji za příjemný pobyt v Hotelu Savoy.
Musím ještě bokem říci svoje hodnocení ohledně pejska na hotelu Savoy, byli naprosto skvělí, pejsek
měl připravené pohoštění a svojí dečku na pokoji a mohl i do restaurace, s ničím nebyl problém a
dali nám slevu na pobyt na 400 Kč na noc. I personál hotelu je velmi příjemný a profesionální.
Jen bych uvítala ranní lekci od 7 hod., tak jak to bylo v Keňi, protože potom snídaně vychází po 9 hod. (při lekci od
8 hod.) a to je na mě už docela pozdě.
Byli jste s pobytem spokojeni?
ano
Hodnocení vašeho ubytování:
krásné
Hodnocení stravování:
výborné
3.9.2021
Michaela S.
Montanie - Desná
Jóga pobyt
Tomáš Helbig
Byli jste s pobytem spokojeni?
ANO
Hodnocení vašeho ubytování:
Skvělé
Hodnocení lekcí:
Skvělé
Hodnocení stravování:
Skvělé
2.9.2021
Zora B.
ČR - Usedlost Hamernice
Jóga pobyt
Dana Beierová
Byli jste s pobytem spokojeni?
Velmi
Hodnocení vašeho ubytování:
Pěkné ubytování, nemám výhrady
Hodnocení lekcí:
Výborně vyvážené lekce, krásné a zajímavé povídaní, skvělý lektor, pohlazení pro tělo i duši
Hodnocení stravování:
Dobré snídaně, večeře mi nevyhovovaly - pro mne příliš velké porce, uvítala bych pestřejší výběr
3.9.2021
Tereza B.
ČR - Resort Montanie
Jóga pobyt
Tomáš Helbig
Byli jste s pobytem spokojeni?
Moc se mi pobyt líbil
Hodnocení vašeho ubytování:
Ubytování bylo super. Krásný místo, čistý resort, výborný jídlo
Hodnocení lekcí:
Výborná náplň bez ohledu na stupeň pokročilosti, tak aby to bavilo ty, co to dělají roky a ty, kteří mají minimální zkušenost.
Líbilo se mi, že v józe není nikdy konec, vždycky je kam jít dál, jinak….
Hodnocení stravování:
Výborný.
Je tu něco, co bychom mohli zlepšit?
Klidně ještě jednu hodinu v sobotu.
3.9.2021
Blanka M.
ČR - Restart Hotel
Jóga pobyt
Judita Berková
Byli jste s pobytem spokojeni?
ANO
Hodnocení vašeho ubytování:
Výborný hotel se skvělými službami
Hodnocení lekcí:
Vynikající
Hodnocení stravování:
Výborné – jenom možná by bylo vhodnější mít večeře formou bufetu
Je tu něco, co bychom mohli zlepšit?
Jako vždy skvělá komunikace a organizace
7.9.2021
Petra Č.
ČR - Amenity resort
Jóga pobyt
Dana Beierová
Byli jste s pobytem spokojeni?
Ano, velmi
Hodnocení vašeho ubytování:
Krásné luxusní ubytování, skvělé jídlo a milý personál
Hodnocení lekcí:
Dokonalé!!!!
Hodnocení stravování:
Snídaně super, více mi vyhovuje večeře formou bufetu.
7.9.2021
Ivana M.
ČR - Amenity Resort
Jóga pobyt
Dana Beierová
Byli jste s pobytem spokojeni?
ANO
Hodnocení vašeho ubytování:
SKVĚLÉ
Hodnocení lekcí:
BEZVADNÉ
Je tu něco, co bychom mohli zlepšit?
NIC MĚ NENAPADÁ
7.9.2021
Iva B.
ČR - Amenity resort
Jóga pobyt
Dana Beierová
Byli jste s pobytem spokojeni?
Pobyt byl úžasný.
Hodnocení vašeho ubytování:
Ubytování dokonalé.
Hodnocení lekcí:
Lekce dechberoucí.
Hodnocení stravování:
Kuchyně delikátní.
Je tu něco, co bychom mohli zlepšit?
Ne, bylo to z vaší strany stoprocentní. :-)