Recenze

Protože jsou pro nás váše názory a zkušenosti důležité, komunikujeme s vámi během i po uskutečněném pobytu. Každému z vás proto vždy zasíláme krátký dotazník, kde máte možnost sepsat vaše poznámky a sdělit nám vaše hodnocení.
Hodnocení od našich klientů
25.7.2021
Katarina C.
Itálie - Toskánsko
Jóga pobyt
Petra Pikkelová
Byli jste s jóga pobytem spokojeni?
Ano
Hodnocení ubytování:
Aj najpriek tomu ze ubytovanie bolo velmi jednoduche, boli sme spokojny. Mozno doporucenie pre majitelov je ze sme nemali ziadny signal na izbe, Aj napriek tomu ze sa snazili to skontrolovat, nezlpsilo sa to po cely pobyt. Ja by som nebola tak velmi nastastna ze nie som dostupna ale tym ze som rodic a musim mat signal stale tak preto sme sa tyo snazili zlepsit cez majitelov ale bohuzial sa to nepodarilo.
Hodnocení lekcí jógy:
Vynikajuce
Hodnocení stravování:
Vynimacna strava
Je tu něco, co bychom mohli zlepšit?
Celkova organizacia bola na profesionalnej urovni – ako vravim bolo tak len ten problem so signalom ale to vy ako organizatory ste nemohli ovlyvnit.
19.7.2021
Zuzana B.
ČR - Montanie resort
Jóga pobyt
Zuzana Šimečková
Celkové hodnocení:
jógový víkend se Zuzkou Šimečkovou byl nádherný, ještě teď se vznáším v oblacích a realita mě míjí, jsem moc ráda, že jsem se této akce zúčastnila, všechno bylo vynikající, cvičení, krásné a luxusní ubytování, vynikající a bohaté snídaně i večeře, příjemný a vstřícný personál, okolní příroda a prostory wellnes, ještě jednou bych chtěla zejména Zuzce Šimečkové poděkovat za krásný víkend, hezký den. S pozdravem Z. B.
19.7.2021
Helena B.
ČR - Amenity resort Orlické hory
Jóga pobyt
Dana Beierová
Celkové hodnocení:
Děkujeme za krásný víkend. Dana je skvělá lektorka, její lekce jsou vždy pohlazení po duši. Resort je nádherný. Výborná kuchyně a ochotný a vstřícný personál. Všem děkujeme a rádi se zase někdy vrátíme. Hezké počasí byla jen třešničkou na dortu.
24.6.2021
Petra B.
Itálie - Sardinie
Jóga pobyt
Judita Berková
Celkové hodnocení:
Ahojky Nikolko,
chtěla jsem poděkovat takto pár slovy za opět skvělý pobyt s Juditkou v zahraničí- tentokrát na Sardinii..
Bylo to božíííí!!! Lekce jako vždy byly úchvatné a šťavnaté :-) stejně tak Wellness mysli s Eliškou- to si myslím je skvělé, že také Eliška mohla jet a dohromady to dalo krásnou JEDNOTU :-)
Ubytování skvělé- nádherný klid a nikdo široko daleko..Personál byl moc milý a zároveň to byla i zkouška trpělivosti občas - především s večeřemi, které podávali ve svém Italském rytmu :-) ale to se zvládlo nakonec :-)
Ještě příště by tam mohli být koně a nemělo by to chybu- však víš :-)
Moc jsem si tam odpočinula a jsem moc vděčná, že jsem mohla jet :-)
Měj se moc krásně a užívej léta!!!
papa
2.7.2021
Kateřina H.
ČR - Kuks
Seminář
Jana Mašková Zimolová
Byli jste s pobytem spokojeni?
Naprosto
Hodnocení ubytování:
Ubytování bylo čisté, příjemné a klidné
Hodnocení lekcí:
Velká spokojenost.
Hodnocení stravování:
Snídaně chutné
Je tu něco, co bychom mohli zlepšit?
Delší otevírací doba zahrady :)
25.6.2021
Mariana G.
ČR - Montanie Resort
Jóga pobyt
Petra Pikkelová
Byli jste s jóga pobytem spokojeni?
Áno, veľmi.
Hodnocení ubytování:
Maximálna spokojnosť.
Hodnocení lekcí:
Výborne postavené, profesionálne ale vedené v milom priateľskom duchu.
Hodnocení stravování:
Po piatkovej lekcii večera nebola doplnená a výber bol tým pádom menší ako v sobotu večer.
Je tu něco, co bychom mohli zlepšit?
Nenapadá mi nič, dokonca ste boli veľmi flexibilní, keď som potrebovala zmeniť termín.
2.7.2021
Ladislava B.
ČR - Kuks
Seminář
Jana Mašková Zimolová
Byli jste s pobytem spokojeni?
Nadmíru, krásný víkend
Hodnocení ubytování:
Ubytování bylo perfektní. Moc děkuji.
Hodnocení lekcí:
Janička je skvělá žena, veliká spokojenost !!!!
Hodnocení stravování:
Restaurace na Sýpce, velice chutné jídlo, příjemná obsluha.
Je tu něco, co můžeme zlepšit?
Nenajdu nic, vše bylo perfektní, moc děkuji za tak skvělou organizaci, příště pojedu zas, půjde – li to. Krása, krása
18.6.2021
Dana N.
ČR - Montanie Resort
Jóga pobyt
Petra Pikkelová
Celkové hodnocení:
Dobrý den Nikolko,
pobyt v Montanii byl výborný - ubytování skvělé, pokoj v pavilónu D úplně strategicky nej, jelikož se do wellnes šlo jen chodbičkou a nemusely jsme putovat venkem :-). Využily jsme jen snídaně a ty byly luxusní - velký výběr -rozmanitost - např i losos + domácí borůvkovo-tvarohové koláče. Lektorka příjemná, získaly jsme nové poznatky - jedním slovem dokonalý víkend.

Krásné dny přeji!!!!
Dana
18.6.2021
Lenka K.
ČR - Montanie Resort
Jóga pobyt
Petra Pikkelová
Celkové hodnocení:
Dobrý den,
Víkend s jógou byl úžasný díky prostředí i cvičitelce. Přesně, co člověk od takového víkendu čeká. Skvělá organizace a komunikace.
Vřele doporučuji!
Lenka
24.6.2021
Pavlína Š.
Itálie - Sardinie
Jóga pobyt
Judita Berková + Eliška Berková
Byli jste s jóga pobytem spokojeni?
ANO ANO ANO ANO ANO ANO

……Už jsem říkala, že ano?
Hodnocení ubytování:
15 z 10 bodů možných
Hodnocení lekcí jógy:
Nejvíc nejlepší! Roztálo mi asi tak 50 % zamrzlinek.
Hodnocení stravování:
Můj špek na břiše by vám řekl víc…
MŇÁÁÁÁM!!!
Hodnocení delegáta:
Kdyby byl delegát Niki Odvárková, tak ji vysvětim za její trpělivost.
26.5.2021
Kateřina M.
ČR - Krásná Samota
Jóga pobyt
Dana Beierová
Byli jste s jóga pobytem spokojeni?
Naprosto, Krásná Samota, má již v názvu vše co obsahuje, lze zažít samotu a sáhnout si, kam člověk potřebuje i v 5-ti lidech na pokoji.
Hodnocení vašeho ubytování:
Krásné, čisté, útulné, trošku menší, ale skvělé ženy na pokoji, takže vše v pořádku
Hodnocení lekcí jógy:
Děkuji, byli krásné, osvobozující, voňavé a srozumitelné i ideálním tempu
Hodnocení stravování:
Jako od maminky, výborný domácí chleba a buchty a ty snídaně, super
Helena Š.
ČR - Krásná Samota
Jóga pobyt
Dana Beierová
Byli jste s jóga pobytem spokojeni?
ano
Hodnocení vašeho ubytování:
stylové
Hodnocení lekcí jógy:
výborné
Hodnocení stravování:
Zajímavé, zdravá strava