Recenze

Protože jsou pro nás váše názory a zkušenosti důležité, komunikujeme s vámi během i po uskutečněném pobytu. Každému z vás proto vždy zasíláme krátký dotazník, kde máte možnost sepsat vaše poznámky a sdělit nám vaše hodnocení.
Hodnocení od našich klientů
18.6.2019
Nina M.
Španělsko - Kanárské ostrovy - Fuerteventura
Jóga pobyt
Iva Ceradská
Hodnocení ubytování:
Velmi pěkné
Hodnocení lekcí jógy:
Bez chybičky, úžasné
Hodnocení stravování:
Velmi dobré
Hodnocení delegáta:
Velmi fundovaný, milý
2.3.2019
Hana B.
Thajsko - Ko Samui
Dovolená
Celkové hodnocení:
Minulý týden jsme se vrátili z Koh Samui - resortu Sea Valley.Chtěla bych poděkovat za všechny účastníky za skvělý pobyt,který jsme díky vaší kanceláři mohli absolvovat.Všechno proběhlo tak,jak mělo a Jakub Šafránek byl výborným organizátorem a pro nás také překladatelem,protože naše jazykové vybavení je dost chabé.Prostě se všechno bezvadně sešlo!Ještě jednou všichni děkujeme a přejeme hodně spokojených zákazníků.
16.4.2018
Jakub L.
Srí Lanka
Jóga pobyt
Veronika Carmanová
Celkové hodnocení:
Měl jsem možnost letos v březnu absolvovat jóga pobyt na Srí Lance. Nikdy předtím jsem necestoval tak daleko a vlastně jsem nebyl ani příliš dobrý v józe (pouze jsem se zajímal a sám pro sebe zkoušel jógu praktikovat). Měl jsem mírné obavy a aby toho nebylo málo - byl jsem jediný muž v početném kolektivu žen .. a můžu s jistotou říct, že to bylo naprosto skvělý a nezapomenutelný. Servis ze strany cestovní kanceláře byl bezchybný. Ke každému klientovi se přistupovalo individuálně s maximalní péčí hned od samotného začátku, kdy se řešily papíry (a přiznejme si, těm moc nerozumíme - takže jsem velmi uvítal, že za mě byly vyřešeny víza, pojištění a všechny náležitosti spojené s cestou i pobytem). Během pobytu a až do konce - pokud byl problém, rázem se s úsměvem vyřešil .. a bylo po problému :) Servis přímo ve vile v Unawatuně, kde jsme byli ubytovaní byl rovněž perfektní. Každý den milé úsměvy a soukromí v zahradě i u bazénu. Komfort a péče - to bylo každodenní samozřejmostí. Velkou výhrou zároveň bylo cvičit jógu pod dohledem Veroniky Carmanové, která je velmi zkušenou lektorkou. Každému z nás se věnovala s velkou péčí a trpělivostí. Lekce byly vždy ve výborné, přátelské atmosféře a i já jsem cítil velký posun a krok kupředu v podstatě každý den. A že jsem tam byl jedinej chlap? To bylo asi to poslední co by mi vadilo :) Za zmínku stojí i výlety, které tam pro nás na míru ušili místní kluci, co měli na startost sevis ve vile. Zajištění autobusu? Nou problém! Zajištění čistého a příjemného ubytování v místě? Nou problém! Tipy na krásné pláže v tuk tuk dosahu? Nou problém!
Pokud rádi cestujete, poznávate cizí kulturu, místní kuchyni, krásy přírody .. pokud rádi cvičíte jógu a poznáváte sama sebe .. neváhejte a poznávejte! Tohle poznání je totiž k nezaplacení! Dávám velký palec nahoru a už teď se těším na další společné zážitky!
15.1.2019
Saša
ČR - Maximus Resort
Jóga pobyt
Judita Berková
Celkové hodnocení:
Jogovy vikend s Juditkou Berkovou? Uzasny! Pristup Villas & Resorts na jednotku, ubytovanie uzasne, Juditka fantasticka. Vratila som sa ako uplne novy clovek. Moc dakujem :)
5.1.2019
Hana M.
Bali
Jóga pobyt
Petra Pikkelová
Celkové hodnocení:
Děkuji za úžasný zájezd s jógou na Bali, vše už tu asi bylo napsáno..za jedinou "nevýhodu" považuji, že je to velmi návykové :)..doporučuji všem, kdo chtějí cestovat na krásná místa bez starostí a s maximálním servisem....
17.10.2018
Judita B.
Jóga pobyt
Judita Berková
Celkové hodnocení:
Jsem velmi vděčná za to, že mohu spolupracovat s touto výjimečnou cestovní kanceláří. Villas and Resorts jsou úžasní lidé a zároveň vysoce profesionální. Myslí na vše. Vše je vždy připraveno, zajištěno. A to vše doprovází lidskost, radost, přátelství a světlo. Jsem opravdu šťastná za to, že existují takovéto cestovní kanceláře. 💞💞
11.10.2018
Lucie M.
Bali
Jóga pobyt
Helena Mišová
Celkové hodnocení:
Ani nevím co o joze na Bali napsat,protože by mi těch pár řádku nestačilo. Něco tak nádherného jsem dlouho nezažila. Děkuji
18.5.2018
Petra P.
Srí Lanka
Jóga pobyt
Veronika Carmanová
Celkové hodnocení:
Děkuji cestovní kanceláři Villas Resorts za úžasnou dovolenou na Sri lance, byl to můj splněný sen.
21.7.2018
Petra T.
Dovolená
Celkové hodnocení:
Cestovka, která vyniká nad všemi.
20.5.2018
Adéla K.
Srí Lanka
Jóga pobyt
Veronika Carmanová
Celkové hodnocení:
Není vůbec co vytknout. Všechno na vlně maximální ochoty, nic nebyl problém, jakýkoliv požadavek splněn. Jestli někdo tápe, jak realizovat svůj sen, netápejte, holky z Villas&resorts to mají všechno zmáklé, prostě se jen svěřte se svým snem a celou realizaci nechte na nich, jsou jedničky.
Díky, obzvlášť Niki Tobě.
4.5.2018
Petra K.
Dovolená
Celkové hodnocení:
Děkuji že plnite sny, tohle musí zažít každý
4.4.2018
Marcela L.
Bali
Jóga pobyt
Pavla Rožumberská
Celkové hodnocení:
Moc děkuji cestovní kanceláři villas&resorts a naší lektorce jógy Pavle Rožumberské za překrásnou dovolenou,nejlepší v mém životě.