Recenze

Protože jsou pro nás váše názory a zkušenosti důležité, komunikujeme s vámi během i po uskutečněném pobytu. Každému z vás proto vždy zasíláme krátký dotazník, kde máte možnost sepsat vaše poznámky a sdělit nám vaše hodnocení.
Hodnocení od našich klientů
16.11.2019
Olga V.
Srí Lanka
Jóga pobyt
Pavla Rožumberská
Hodnocení ubytování:
skvělé
Hodnocení lekcí jógy:
krásné
Hodnocení stravování:
výborné
Hodnocení delegáta:
Nejlepší delegátka na světě
Hodnocení výletů:
úžasné
8.7.2020
Lenka V.
ČR - Montanie Resort
Jóga pobyt
Dana Beierová
Celkové hodnocení:
vše bylo perfektní, určitě příště zase pojedu
Byli jste s jóga pobytem spokojeni?
ano
Hodnocení vašeho ubytování:
super
Hodnocení lekcí jógy:
super
Hodnocení stravování:
super
7.7.2020
Lenka B.
ČR - Montanie Resort
Jóga pobyt
Dana Beierová
Hodnocení ubytování:
Krásné, čisté,skvělé jídlo, mohlo byt wellness v ceně, samotné ubytování bylo vcelku drahé. Vstřícný personál
Hodnocení lekcí jógy:
Skvělé. Lektorka profesionální, ptala se i na naše potřeby, otevřená, krásné a moudré meditace. Ona sama svou osobou velice vstřícná.
Jóga síše relaxační
Hodnocení stravování:
Chutné , ale drahé
Kam byste se s jógou rádi podívali příště?
Opět někam do hor…Jeseníky, Beskydy?
Kdy byste nejraději na jóga pobyt vycestovali?
K moři a nemusí to být daleké destinace, klidně Chorvatsko, Řecko, Turecko
7.7.2020
Jitka P.
ČR - Resort Montanie
Jóga pobyt
Dana Beierová
Celkové hodnocení:
Montanie byla skvělá!
Perfektní počasí, úžasná lektorka, nádherné místo a jako bonus zajímaví pozitivně naladění lidé!
29.6.2020
Simona B.
ČR - Resort Svatá Kateřina
Jóga pobyt
Zuzana Klingrová
Byli jste s jóga pobytem spokojeni?
ANO velmi – za 1
Hodnocení ubytování:
Skvělé – za 1
Hodnocení lekcí jógy:
Absolutně skvělé až výjimečné – jednička s několika hvězdičkami
Hodnocení stravování:
Tady vidím potenciál pro zlepšení, snídaně po józe nebyly doplňovány a vypadalo to jako u „vyjedeného stolu“ – člověk sbíral zbytky…
Ostatní jídla – výběr z jídelníčku docela šel.
Celkové hodnocení za 3
Hodnocení delegáta:
Za 1
29.6.2020
Ivana H.
ČR - Resort Svatá Kateřina
Jóga pobyt
Zuzana Klingrová
Hodnocení ubytování:
Výborné
Hodnocení lekcí jógy:
výborné
Hodnocení stravování:
výborné
Byli jste s jóga pobytem spokojeni?
Byly jsem maximálně spokojené. Vše bylo SUPER, Zuzka je výborná. Moc jsem si pobyt užily. Děkujeme a budeme se těšit příště - věříme, že se podobný pobyt zase uskuteční.
30.11.2019
Pavla P.
Srí Lanka
Jóga pobyt
Pavla Rožumberská
Byli jste s jóga pobytem spokojeni?
Ano velmi
Hodnocení lekcí jógy:
Moc jsem si je užila
Hodnocení delegáta:
Nikolka je moc milá, ochotná a starala se o nás 24h
Hodnocení výletů:
Výlety se mi moc líbily
2.3.2020
Barbora K.
Filipíny
Jóga pobyt
Petra Pikkelová
Byli jste s jóga pobytem spkojeni?
absolutně
Hodnocení ubytování:
dokonalé
Hodnocení lekcí jógy:
vynikající
Hodnocení stravování:
nedostižné
Je tu něco, co bychom mohli zlepšit?
Přemýšlela jsem co vám napsat, aby dotazník měl smysl a měl nějakou přidanou hodnotu. Byla jsem z pobytu opravdu nadšená, přinesl přesně to, co jsem očekávala a tak mě nic nenapadá. Když mě něco s odstupem napadne, ozvu se :)
2.3.2020
Barbora V.
Filipíny
Jóga pobyt
Petra Pikkelová
Byli jste s jóga pobytem spokojeni?
ano, velice
Hodnocení ubytování:
jednoduché, ale krásné, čisté, autentické
Hodnocení lekcí jógy:
kvalitní, s doplňujícími informacemi (mini workshopy apod.)
Hodnocení stravování:
dobré, dostatečné množství
Hodnocení delegáta:
bez připomínek, komunikativní, ochotná, spolupracující
10.1.2020
Marta M.
Bali
Jóga pobyt
Petra Pikkelová
Hodnocení ubytování:
Líbilo se mi, že jsme měly ubytování na dvou různých místech a mohly tak o trochu víc poznat Bali. Obě ubytování byla na velmi vysoké úrovni.
Hodnocení lekcí jógy:
Lekce mi vyhovovaly - délkou, tempem a doprovodnou hudbou a velmi příjemná byla vždy závěrečná relaxace s masáží hlavy.
Hodnocení stravování:
V hotelu byl velký výběr, ve vile byly snídaně poněkud jednotvárné.
Hodnocení delegáta:
Verča byla sympatická a evidentně Bali zná velmi dobře.
Hodnocení výletů:
Za výlety jsem hodně ráda, byly dobře naplánované, zajímavé a se skvělým průvodcem Artou.
20.12.2019
František B.
Keňa
Jóga pobyt
Zuzana Klingrová
Byli jste s jóga pobytem spokojeni?
áno. So službami Vás aj Vašej CK som bol veľmi spokojný. Bola to prvá cesta po dlhých rokoch, kedy som využil služby CK. Nemal som dobré skúsenosti z minulosti a teraz je to opačne. Vidím, že je to najmä o ľuďoch a hodnotách.
Hodnocení ubytování:
veľmi dobré
Hodnocení lekcí jógy:
výborné
Hodnocení stravování:
výborné
Hodnocení výletů:
dobré
20.12.2019
Věra Č.
Bali
Jóga pobyt
Judita Berková
Hodnocení ubytování:
Super, krásné
Hodnocení lekcí jógy:
Perfektní
Hodnocení stravování:
Snídaně byly fajn, ovoce a džusy skvělé, palačinky skvělé, tousty ok
Hodnocení delegáta:
Ano, byla moc ochotná a šikovná
Hodnocení výletů:
Výlety byly nádherné, průvodce uměl skvěle česky, byl ochotný a šikovný